Halálos baleset a 4-es főúton Cegléd közelében, a 19 éves lány óriásit hibázott – videó

Megosztás

A frontális karambol túlélhető volt, de a fiatal lány nem kötötte be a biztonsági övét, így a hatalmas csattanásnál esélye sem volt élve megúszni.

A rendőrség időről időre elmondja, hogy nemcsak a büntetés elkerülése, hanem a súlyos balesetek nagyobb túlélési esélye miatt kell bekötni magunkat. Amennyiben a ceglédi karambolban elhunyt lány is így tett volna, nagy valószínűséggel még most is köztünk lenne.

Két autó ütközött össze pénteken kora délután a 4-es főút 27-es kilométernél, a balesetben az egyik jármű utasa életét vesztette, többen megsérültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

A Tények videós anyagot is készített a borzalmas balesetről, információik szerint egy 19 éves lány halt meg az ütközés miatt. A sofőr mellett utazott, azonban nem volt bekötve. Ez okozta a halálát, miután a barátja megcsúszott az autójával egy kanyarban és frontálisan a szemből érkezőnek csapódott. Forrás: Tények.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek